Digitaal fotobewerken

Leer uw digitale foto’s nog leuker te maken

Digitale Fotografie

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor mensen die foto’s willen bewerken op hun computer en nog geen of weinig ervaring hebben met het werken met Photoshop Elements of een vergelijkbaar programma. (Deze cursus kan ook als vervolg dienen op de cursus Digitale Fotografie.)

Wat kun je leren?

We gaan aan de slag met onze digitale foto’s. We gaan ze lichter en donderder maken, rechtzetten, kleuren aanpassen, storende elementen verwijderen, samenvoegen en met lagen werken. Met Photoshop Elements kun je heel veel en met deze cursus gaan we met de belangrijkste functies uitgebreid behandelen. Ook komt de organiser functie aan bod waarmee je orde kunt scheppen in een overdaad aan digitale foto’s.

Het programma dat op de computers in de cursusruimte staat is Adobe Photoshop Elements versie 2018 en 2020. Mocht je een laptop hebben met dit programma dan kun je die ook meenemen. Eerdere versies van Photoshop Elements, vanaf versie 6.0, hebben alle belangrijke functies ook al en kunnen ook gebruikt worden. De layout van het programma ziet er dan alleen wel wat anders uit.

Dag en tijd: dinsdagavond van 19:00 uur tot 22:00 uur.
Kosten:
€80,- voor 8 lessen
Locatie: in de computerruimte van Buurthuis De Meerpaal
Voor wie: alle leeftijden vanaf 18 jaar
Docent: Dick Boschloo

 

Inschrijfformulier

    Geslacht

    Welke cursus

    Ik heb de cursusvoorwaarden gelezen en ga akkoord met deze voorwaarden *
    Akkoord