Niemand alleen

  Laat niemand zich alleen voelen. Kijk naar elkaar om! 

Vind jij ook dat niemand er alleen voor moet staan?

Dat vinden ze bij het Oranje Fonds wel. Daarom ontwikkelden ze de vlam. Een symbool van warmhartigheid. Het betekent: ik draag anderen een warm hart toe. Ik vind dat niemand er alleen voor moet staan. Omtrent deze vlam hebben wij namens het Oranje Fonds een verzoek voor jullie. 

Van deze vlam hebben we een raamsticker gemaakt die mensen op hun voorruit kunnen plakken. Met dit kleine gebaar kunnen we aan elkaar laten zien dat we er voor elkaar zijn. Aandacht geven aan dat positieve collectieve gevoel. Het is een vertrekpunt voor alle mensen die willen helpen. 

Jullie kunnen deze vlamsticker gratis bestellen via oranjefonds.nl/niemandalleen. Daarbij krijg je ook een digitale inspiratiegids (met concrete tips om iets voor anderen te betekenen), ansichtkaarten en een hartverwarmend gedicht.Op dit moment hebben al meer dan 20 duizend mensen zo’n gratis pakket aangevraagd.

Om nog meer mensen te bereiken, zouden we graag jullie hulp willen inschakelen. Zouden jullie onze boodschap onder jullie achterban/de mensen in jullie wijk/dorp of buurt willen verspreiden? Om daarbij te helpen, hebben we wat voorbeeldberichten, video’s en afbeeldingen die jullie kunnen gebruiken. Deze bekijken jullie via deze link: http://bit.ly/vlamtoolkit. In het pdf in deze map staan teksten om te plaatsen in de nieuwsbrief of een e-mail, op social media of op de website. Uiteraard kun je deze teksten ook op andere plekken inzetten.

Laten we een verbindend vuurtje beginnen! Doe je ook mee? 

We horen het graag.