Auti-jongerencafé Ede

opent zijn deuren weer!

Op vrijdag 24 september starten we weer met auti-café Ede in buurthuis De Meerpaal.

Na anderhalf jaar de deuren te hebben moeten sluiten hebben we weer zin om jullie te ontvangen om samen met andere jongeren met autisme games als air hockey, dart en tafelvoetbal te spelen en te kletsen over alles wat we meemaken.
Als je tussen de 18 en 35 bent en in de omgeving van Ede woont, dan nodigen we je uit om eens langs te komen.
De toegang is gratis, je hoeft alleen wat cash geld mee te nemen (er is geen pin!) voor een drankje.

Tot dan!

Auti-café Ede vindt plaats op elke vierde vrijdag van de maand van 20.00 – 22.00 uur in Buurthuis de Meerpaal (Industrielaan 1, 6717 EL Ede).

Natuurlijk houden we ons aan de dan geldende corona regels.

Auti-café Ede wordt georganiseerd door Stichting IBASS. De avond wordt gedraaid door vrijwilligers die ook de diagnose autisme hebben en iemand die meehelpt. Coördinator namens IBASS is Karlijn Hermsen. Voor meer informatie en data ga je naar www.ibass.nl/auti-jongerencafe-ede/ of neem contact op met Karlijn: karlijn.hermsen@ibass.nl of 06-41665038.