Extra Aandacht

Walk Inn

Wij zijn gesloten vanaf 05 Juli  en 30 Augustus beginnen we weer

Walk Inn De Meerpaal biedt luisterend oor en hulp bij vragen. 

In de gezellige ontmoetingsruimte van Buurthuis De Meerpaal kan iedereen en belangstellenden wekelijks op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur terecht. Een rustige en vertrouwde plek waar wijkbewoners langs kunnen komen met al hun vragen. Bijvoorbeeld over moeilijke formulieren, over belasting of toeslagen, over bankrekeningen, over gebruik van computer of tablet, telefoon enz. Elke vraag wordt zo goed mogelijk beantwoord.

Vandaag weer mensen blij kunnen maken. Zij kwamen om de inkomstenbelasting in te vullen. Dat moet nu via de computer gebeuren. De bezoekers gingen met een voldaan gevoel naar huis. Over een tijdje ontvangen ze geld terug. 

Ook voor andere vragen dan belastingvragen is iedereen welkom. Denk aan brieven die moeilijk te begrijpen zijn, of informatie opvragen bij bijvoorbeeld de gemeente. Eigenlijk is elke vraag hier te stellen. 

Voor meer informatie bekijk ook de pagina:

Walk Inn

 

 

 

De Inloop Laagdrempelige Ontmoeting in De Meerpaal bestaat al 2 jaar. Gezellig genoeg om ermee door te gaan!

Reacties van mensen die komen zijn:
‘Je bent er echt even uit’
‘Leuk om anderen te spreken’
‘Fijn dat je je niet aan hoeft te melden’

Over de Inloop:
Haak gezellig aan en drink een gratis kopje koffie of thee.

Je hoeft je bij ons niet aan te sluiten. Als je de ene keer niet kunt en de andere wel, maakt dat helemaal niet uit! We zijn een Inloop. Open voor iedereen!
Drinken we alleen koffie? Als je dat wil kan je je eigen hobby meenemen om tijdens de inloop te gaan doen. Wat denk je van sjoelen, tekenen, of breien? Er is ook mogelijkheid om te gaan poolen of biljarten. Niks hoeft, het mág!

Contactpersoon Anne Deborah staat je graag te woord als je vragen hebt. Ook als je meer wil weten wat er te doen in De Meerpaal kan zij jou hier over bijpraten.

Wanneer?
Elke donderdagochtend.
Gesloten tijdens de vakantieperiode

Waar?
In de gezellige entree van De Meerpaal.

Voor wie?
Iedereen is welkom!

Wat kost het?
De koffie en thee is gratis deze ochtend.

Moet ik mij aanmelden?
Je mag spontaan langskomen. Heb je vragen? Bel dan de contactpersoon

Contactpersoon:
Anne Deborah Bakker, 06 83 65 64 47

 

 

 

Help mee!

Nog veel te veel dieren leiden in Nederland een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, gewond op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren.

Stichting DierenLot en Buurthuis de Meerpaal trekken zich het lot van deze dieren erg aan en willen ze graag helpen.

Daarom  staat er een kliko bij de ingang van Buurthuis de Meerpaal om kleding te doneren voor de dierenambulance Gelderse Vallei.