Extra Aandacht

Walk Inn

Walk Inn De Meerpaal biedt luisterend oor en hulp bij vragen. 

In de gezellige ontmoetingsruimte van Buurthuis De Meerpaal kan iedereen en belangstellenden wekelijks op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur terecht. Een rustige en vertrouwde plek waar wijkbewoners langs kunnen komen met al hun vragen. Bijvoorbeeld over moeilijke formulieren, over belasting of toeslagen, over bankrekeningen, over gebruik van computer of tablet, telefoon enz. Elke vraag wordt zo goed mogelijk beantwoord.

Voor meer informatie bekijk ook de pagina:

Walk Inn

 

 

 

 

 

Waarom ‘Warme Kamers’?
We leven in dure tijden. Omdat het prijsplafond van de energierekening pas eind januari op de rekening te voelen is, zullen veel mensen thuis de verwarming en lampen niet aan willen zetten. Het Leger des Heils wil hen niet in de kou laten zitten. Daarom gaan onze buurthuiskamers elke dag open. Om te studeren, om een gratis kopje koffie te drinken, een spelletje te spelen met je kind of gewoon een boek te lezen. Onder de naam ‘Warme Kamers’ willen we ervoor zorgen dat iedereen in de buurt een plek heeft waar hij of zij naartoe kan.
Omdat het Leger des Heils niet in iedere plaats een buurthuiskamer heeft, vragen we ook andere organisaties om zich aan te sluiten bij deze acties en een Warme Kamer te openen. Zo leggen we met elkaar een deken van Warme Kamers over het land.
Openingstijden van de Meerpaal :
Maandag – Donderdag 08.00 – 16.30 uur
Vrijdag : 08.00 – 12.00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten

 

 Happy Stones in de Meerpaal

10 Januari 2023  starten we met een nieuwe creatieve avond namelijk stenen schilderen

Dit onder leiding van onze docente Riet Iprenburg

Heb jij er al eens één gevonden? Zo’n vrolijk gekleurde steen met een mooie tekening of een plaatje erop. En misschien ook wel met een mooi compliment, een lieve boodschap of bemoedigende woorden. Het zijn happy Stones ! Stenen die iemand beschilderd heeft en daarna heeft achtergelaten in de stad of de natuur om de vinder ervan blij te maken. Als je er één vindt, mag je hem houden of ergens anders neerleggen om weer iemand anders blij te maken.

Deze leuke workshop start 10 Januari 2023 en is dan elke 1ste en 3e Dinsdagavond van de maand van 10.00 – 21.00 uur

De kosten zijn 5 euro per avond incl. materialen en excl.consumpties

 Meedoen? Geef u op via info@meerpaalede.nl