Digitale Fotografie

Wat kan ik met mijn digitale camera?

Digitale Fotografie

Fotograferen met een digitale camera is leuk om te doen. Maar de meeste camera’s hebben tegenwoordig een overdaad aan instellingen en mogelijkheden.
Deze cursus is bedoeld voor mensen die bewuster willen gaan fotograferen. Die meer willen weten over hoe de camera werkt, wat u allemaal kunt instellen en waarom u dat zou willen doen.

Of u nu met een compact camera of een spiegelreflex fotografeert, deze cursus is voor u!

Wat kun je leren?
In 8 avonden gaan we aan de hand van de eigen camera’s zien wat er allemaal mogelijk is. Verschillen tussen de diverse typen digitale camera’s komen aan de orde. Jpeg compressie, flitsinstellingen, belichtingscorrecties, ISO-waardes en sluitertijden. Met eigen opnames gaan we kijken welke invloed deze instellingen hebben en hoe u tot een mooiere foto komt. Ook praktische zaken zoals compositie komen aan bod. De groep is klein genoeg zodat er voldoende tijd is voor individuele vragen.

Startdatum: 27 oktober
Datum en tijd:
woensdagavond   van 19:30 uur tot 22:00 uur.
Kosten: €80,- voor 8 lessen
Locatie: in de Soos of in de Blauwe Kamer in Buurthuis De Meerpaal
Voor wie: alle leeftijden vanaf 18 jaar
Docent: Dick Boschloo

Belangrijk!
Vergeet niet uw digitale camera mee te nemen naar de cursus! Met deze cursus wordt u uitgedaagd om te experimenteren met uw eigen camera, de mogelijkheden ervan te benutten en bewuste keuzes te maken.

 

Inschrijfformulier

    Geslacht

    Welke cursus

    Ik heb de cursusvoorwaarden gelezen en ga akkoord met deze voorwaarden *
    Akkoord