Gouden Dagen – Senioren

Informatie!

De Meerpaal en Gouden Dagen Nederland maken zich hard voor de kwaliteit van leven van ouderen in Ede. Want juist ouderen hebben te maken met verliezen die onomkeerbaar zijn. Als je niet meer mobiel bent, je gezondheid slechter wordt en/of veel mensen om je heen hebt verloren, worden mooie momenten zeldzaam. Aandacht is het sleutelwoord in onze aanpak. Zodat iemand zich gezien en gehoord voelt.

Het aantal ouderen in Nederland groeit en meer ouderen blijven langer zelfstandig thuis wonen. De zelfredzaamheid wordt minder, de zorg wordt beperkter en mogelijkheden om zelf actief te blijven zijn niet altijd voorhanden.

In het drukke dagelijks leven is de tijd om naar elkaar om te zien beperkt en soms is het ook moeilijk in te schatten of iemand zit te wachten op wat extra aandacht.
Maar we hebben allemaal aandacht nodig. En aandacht helpt… helemaal als je een dagje ouder wordt en belangrijke mensen om je heen wegvallen!

Wist u dat maar liefst 1000.000 ouderen in Nederland hebben aangegeven zich nogal eens eenzaam te voelen!!!

….En ook daarom wil De Meerpaal in samenwerking met Gouden Dagen Nederland een mooi aanbod van activiteiten in Ede bieden en is De Meerpaal een Gouden Dagen locatie geworden voor Ede en omstreken.

We richten ons op het Gouden Dagen activiteitenprogramma voor senioren dat uit 4 Gouden pijlers bestaat:

Gouden Natuur

Gouden Koffie

Gouden Wensen

Gouden Cultuur

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u als senior ook wat meer omhanden hebben, er wat vaker uit en/of andere mensen ontmoeten of heeft u een wens?

Kijk dan snel in het menu onder Gouden Dagen, of klik op de icoontjes hierboven.