Gouden Natuur

Natuur is goed voor de gezondheid, maakt contact mogelijk!
Brengt herinneringen naar boven!

Het buitenzijn, een wandeling in het bos, de beleving van seizoenen… Heerlijk! Maar als het lopen slechter gaat, is dit niet meer vanzelfsprekend. Helaas geldt dit voor veel ouderen. Met Gouden Natuur willen we een verbinding met buiten, het groen en de dieren weer vanzelfsprekend maken.

Alleen gaan we de natuur niet in, maar halen wij de natuur in huis!
Hoe gaan we dat doen? Wij gaan mensen uitnodigen die werken met of in de natuur en daar iets over gaan vertellen/presenteren. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een boswachter, een dierenverzorger uit een dierentuin, een schaapsherder, een beheerder van een park, een boer of wellicht een bioloog of een ecoloog.

De activiteit Gouden Natuur vindt 1 keer per maand plaats op de dinsdagmiddag van 13:30 uur tot uiterlijk 15:30 uur in onze Grote zaal (In de vakanties vindt er geen Gouden Natuur plaats).

De toegang is gratis en u krijgt er van ons een kopje koffie en/of thee met een versnapering bij! (Een eventueel ander drankje moet u zelf betalen.)

Heeft u als senior al interesse in een maandelijkse, gezellige natuurmiddag en vindt u het leuk om andere senioren te ontmoeten? Kom dan eens langs!

U kunt zich op verschillende manieren opgeven:

  • Via de telefoon, ons telefoonnummer is: 0318-630514
  • U kunt langskomen en u zelf bij de receptie van Buurthuis De Meerpaal opgeven.
  • Een mailtjes sturen naar info@meerpaalede.nl