Vertrouwenscontactpersoon

(VCP)

Vele verenigingen, stichtingen en andere organisaties hebben een vertrouwenscontactpersoon.

Vertrouwenscontactpersonen fungeren als eerste opvang voor bijvoorbeeld vrijwilligers, vakkrachten en bezoekers met een klacht of een vraag. Zij bieden een luisterend oor, geven raad en verwijzen eventueel door naar geschikte hulp.

Daarnaast adviseren en stimuleren ze hun organisatie om preventieve maatregelen te nemen.

Buurthuis De Meerpaal
Vertrouwenscontactpersoon :
Christy Verhoeks
Telefoon: 06 – 40020267

Email : cmverhoeks@gmail.com

Even voorstellen

Mijn naam is Christy Verhoeks en woon met mijn dochter Femke en hond Guus in Ede. Ik ben Jeugdzorgwerker bij instelling Youke, en werk voor de Gemeente Ede. Ik observeer kinderen in ontwikkeling en gedrag en kijk samen met de ouders wat ze nodig hebben om zich te ontwikkelen.
Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn, en daarin ook workshops gegeven samen met een vriendin. Hardlopen en wandelen met mijn hond doe ik ook graag.

Ik heb 10 jaar in de Meerpaal gewerkt op de peuterspeelzaal die beneden was gevestigd. Sindsdien ben ik betrokken bij dit buurthuis. U kunt terecht bij mij wanneer u vragen heeft of iets heeft meegemaakt in het buurthuis waardoor u met iets zit en niet weet hoe hiermee om te gaan.

Ik kan een luisterend oor bieden, of mogelijk ondersteunen bij verder te nemen stappen. Uw informatie blijft strikt vertrouwelijk en wordt niet gedeeld met anderen, dus aarzel niet en bel mij dan help ik u graag verder.

Christy

 

Lees voor