Vrijwilligerswaardering

We zijn blij met onze vrijwilligers!

Het bestuur en de zakelijk leider van De Meerpaal zijn van mening dat vrijwilligers zeer belangrijk en onmisbaar zijn! Sterker nog, onze vrijwilligers gaan alleen nog maar belangrijker worden!

In de nieuwe, beoogde participatiesamenleving van de komende jaren, spelen de vrijwilligers zo’n belangrijke rol, dat je gerust kunt zeggen dat zij de nieuwe edelen van onze samenleving gaan worden!

De Adel en edelen met het blauwe bloed van de voorbije eeuwen worden vervangen door een nieuwe adel en edelen met warm bloed en een groot hart op de juiste plaats.
Namelijk de edelmoedige vrijwilligers. (Vrijwilligers die gewoon al om te beginnen een beetje omkijken naar elkaar, zorgen dat we allemaal nog een beetje mee kunnen doen in dit leven en onze samenleving.)

Daarom hebben wij besloten om oorkondes in te voeren voor onze vrijwilligers. Gewoon een bedankje, een schouderklopje…., als extra waardering van onze zijde voor onze vrijwilligers.

De oorkondes zijn onderverdeeld in drie edelmetalen: brons, zilver en goud.

Deze oorkondes worden afhankelijk van het aantal jaren inzet en/of een bijzondere verdienste voor de Meerpaal, uitgereikt aan een desbetreffende vrijwilliger.